1) Camping Bella Italia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camping Bella Italia is één van de meest geliefde campings aan het Gardameer en de camping beschikt over een zwemparadijs met meerdere zwembaden. Natuurlijk kan je ook zonnen op het strand en heerlijk zwemmen in het Gardameer. Het gezellige plaatsje Peschiera del Garda ligt op loopafstand en op de camping is er genoeg te doen voor jong en oud!

Zie ook: https://kampeertip.nl/italie/camping-bella-italia/

Meer informatie & boeken:

Suncamp

Allcamps

Luxcamp

2) Camping Norcenni Girasole ⭐️⭐️⭐️⭐️

Camping Norcenni Girasole ligt in het hart van Toscane en heeft niet 1 maar 2 aquaparken! Er is hier veel te beleven voor jong en oud en het ontbreekt hier aan niets!

Ook leuk in Toscane: https://kampeertip.nl/italie/glamping-in-toscane/

Meer informatie & boeken:

Suncamp

Allcamps

Luxcamp

3) Camping Marina di Venezia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Camping Marina di Venezia is gelegen nabij Punta Sabbioni. Deze camping beschikt over een privézandstrand met maar liefst 5 strandbars en een mega aquapark. Vanaf de camping loopt u naar Treporti waar u de boot naar Venetië kunt nemen.

Meer informatie & boeken:

Suncamp

Allcamps

Luxcamp

4) Camping Roma Capitol ⭐️⭐️⭐️⭐️

Vanaf Camping Roma Capitol is het minder dan een uur rijden naar Rome. Deze luxe camping is dus perfect te combineren met een cultuurtripje naar Rome. De camping beschikt over vele faciliteiten, waaronder twee mooie zwembaden.

Meer informatie & boeken:

Allcamps

Luxcamp

5) Glamping II Borgo delle Arti ⭐️⭐️⭐️

Op zoek naar iets kleinschaligers? Borgo Degli Arti is een luxe kampeerplek nabij het Lago Maggiore. Het schilderachtige decor van heuvels en bergen geeft u het gevoel dat u bij camping Il Borgo Della Arti op een ware droomlocatie verblijft.

Meer informatie & boeken:

Allcamps

Luxcamp

Zie ook:

Top campings Nederland

Top 5 campings Duitsland

Top 5 campings Kroatië

Top 5 campings Frankrijk

Top 5 campings België

Campings in Italië Top 5

Berichtnavigatie