Heb je geen zin meer om 2 a 3 weken op dezelfde camping te staan? Ga dan rondtrekken!

Wanneer je tijdens je vakantie naar meerdere  campings gaat, wordt het niet saai. Probeer bijvoorbeeld bergen af te wisselen met zee. Ga eens naar Italië en Oostenrijk!

Etappe 1: Nederland -> Oostenrijk De eerste stop is Tirol, na 915km (vanaf Utrecht) arriveer je op Camping Seeblick Toni *****.

De kinderen gaan de mooie verzorgde camping ontdekken terwijl jullie de stacaravan inrichten of jullie eigen kampeermiddel installeren. Ontdek de omgeving en geniet van de schitterende landschappen en  de kristalheldere Reintalere See.

Etappe 2: Oostenrijk -> Italië Na een mooie tocht van 323km arriveer je op Camping Villaggio Turistico Europa Grado****. Deze camping ligt direct aan een mooi privéstrand en beschikt over een waterpark, ideaal voor jong en oud.

In de omgeving is genoeg te zien en te doen. Vergeet niet om een cappuccino te drinken in het pittoreske haventje. Er zijn op Camping Villaggio Turistico Europa Grado**** verschillende soorten accommodaties en kampeerplaatsen te boeken.

Etappe 3: Italië -> Oostenrijk Na een rit van 293km arriveer je op Camping Bella Austria. Je kampeert hier in het hart van Oostenrijk, midden tussen de bergen.

Na een mooie wandeling neem je een duik in het heerlijke zwembad. Nog even een paar dagen heerlijk genieten voordat je weer richting Nederland gaat.

Etappe 4: Oostenrijk -> Nederland Het is weer tijd om richting Nederland te gaan. Dit stuk zou je in 1 keer kunnen rijden, maar wanneer je een hotelletje boekt halverwege kom je uitgerust thuis.

Rondreis Oostenrijk-Italië

Berichtnavigatie


2 gedachten over “Rondreis Oostenrijk-Italië

 1. Goedemiddag

  Hoe lang is deze rondreis.
  En in welke periode is dit.
  Hoeveel dagen sta je op dezelfde campimg.
  Wij reizen met twee hele kleine hondjes.
  Mogen deze mee op deze reis.
  Hoor het graag.

Reacties zijn gesloten.