België heeft als vakantieland veel te bieden, zoals de brede zandstranden aan de kust, ook zijn er leuke steden zoals Antwerpen en Brugge en natuurlijk de Ardennen. Op een klein stukje rijden vanaf Nederland waan je je echt even in een andere omgeving. Ook de kampeerder komt aan zijn trekken in België, want voor iedereen is er wel een geschikte camping te vinden, van basic kamperen tot luxe 5* glamping met waterparken. Kamperen in België is leuk voor het hele gezin. Kijk hieronder voor onze Top 5 campings in België.

1) Camping Parc La Clusure ⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze groene viersterrencamping ligt aan de voet van de Ardennen. In deze mooie omgeving zal je jezelf prima vermaken. Je kan hier heerlijk tot rust komen, maar er zijn ook allerlei buitenactiviteiten. Naast zwemmen in een van de twee zwemparadijzen kan je er bijvoorbeeld ook boogschieten of mountainbiken. In de omgeving is het stadje Rochefort zeker een bezoekje waard. De grotten van Han liggen op korte afstand van deze mooie camping.

Meer informatie & boeken:

Allcamps


Luxcamp


2) Camping Goolderheide ⭐️⭐️⭐️⭐️

Camping Goolderheide in Bochelt is een heerlijk vakantiepark. Het ligt net over de grens in Belgisch Limburg, lekker dichtbij dus. Dit is misschien wel een van de mooiste campings van België. Het beschikt over uitstekende voorzieningen en faciliteiten. Er zijn zelfs safaritenten inclusief sanitair en glijbaan.

Meer informatie & boeken:


Eurocampings

Vacanceselect

3) Camping Kustpark Nieuwpoort ⭐️⭐️⭐️⭐️

Nummer 3 in onze top 5 campings in belgië staat Camping Kustpark Nieuwpoort. Deze viersterrencamping ligt direct aan het strand en op de camping zelf kunt je gebruik maken van de twee verwarmde zwembaden. Volleybal, voetbal, basketbal of tennis? Op het omnisportterrein kun je allerlei sporten beoefenen.

Meer informatie & boeken:

Allcamps

Luxcamp

Vacanceselect

4) Panoramacamping Petite Suisse ⭐️⭐️⭐️⭐️

Camping Petite suisse is een unieke camping gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Op een hoogte van 500 meter is er vanaf de Panoramacamping een geweldig uitzicht over de bossen, velden en het dal. In 2014 is deze camping uitgeroepen tot ‘Beste camping van Europa’. De camping heeft mooie kampeerplaatsen en diverse accommodaties te huur. Kom helemaal tot rust in de mooie natuur!

Meer informatie & boeken:

👉Info & Prijs


5) Ardennen Camping Bertrix ⭐️⭐️⭐️⭐️

Diep in het zuiden van de Belgische Ardennen vind je de gezellige kindvriendelijke camping Bertrix. Deze gezellige camping biedt veel vermaak voor alle leeftijden. Verwarmde zwembaden, animatie, speelbos en nog vele andere mogelijkheden. Er is natuurlijk een restaurant en in de bar schenken ze heerlijke Belgische bieren en lekkere wijn.


Meer informatie & boeken:

Allcamps

Luxcamp


Vacanceselect
Top 5 campings in België

Berichtnavigatie