Wil jij kamperen in stijl, met luxe accommodaties en alle voorzieningen die je maar kan bedenken? Ga dan voor een Glamping vakantie! Glamping is een combinatie van de woorden Glamorous en Camping, wat staat voor chic en smaakvol kamperen. Je hebt luxe accommodaties zoals ruime chalets en mooie lodgetenten die van alle gemakken zijn voorzien. Bedden met heerlijke matrassen, een keuken met koelkast en vaak ook nog eens met eigen sanitair. Er zijn inmiddels vele campings waar je glamping accommodaties kan huren. Hieronder vind je onze glamping Top 5.


1) Camping Park Albatros Village ⭐️⭐️⭐️⭐️

Italië Toscane – 1411 km van Utrecht

Park Albatros Village heeft een heerlijke ligging aan de kust in Toscane. De camping heeft een geweldig zwemparadijs en of dat nog niet genoeg is loop je zo vanaf de camping naar het strand aan de Middellandse Zee. Er zijn maar liefst 5 zwembaden waarvan er 1 overdekt is. Voor jong en oud is er genoeg entertainment op de camping, zoals kinderanimatie en aqua gym. In de avond kan je een dansje doen in de discotheek. Er zijn 50 accommodatietypes beschikbaar!

Camping foto’s:

Glamping Accommodaties:

Meer informatie & boeken:

Suncamp

Allcamps

Luxcamp

Top 5 campings in Italië


2) Camping Le Sérignan Plage ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zuid Frankrijk – 991 km van Utrecht

Camping Le Sérignan Plage in Zuid Frankrijk is een ruim opgezette camping met een geweldig zwemparadijs op loopafstand van het strand. Deze geweldige familiecamping heeft alles te bieden voor een heerlijke vakantie. Zo zijn er waterglijbanen, whirlpools en waterspeeltoestellen. Er is zelfs een wellnesscentrum en een winkelstraat! Deze camping biedt alles wat u van een 5* camping mag verwachten. Er zijn verschillende soorten huuraccommodaties te huur voor een onvergetelijke vakantie!

Camping foto’s:

Glamping Accommodaties:

Meer informatie & boeken:



Top 5 campings Frankrijk


3) Camping Bijela Uvala ⭐️⭐️⭐️⭐️

Kroatië Istrië – 1358 km van Utrecht

Dichtbij het gezellige stadje Porec, ligt aan de kristalheldere zee een heerlijke camping met supermooie baaitjes en lekker veel schaduw van de mediterrane bossen. Dit is Camping Bijela Uvala, een camping met onder andere 2 zwembadcomplexen, 4 tennisbanen, 2 beachvolleybalvelden en nog veel meer. Op de camping zelf zijn diverse restaurants en barretjes, sommige met uitzicht op zee! Er zijn verschillende soorten glamping accommodaties te huur, zelfs safaritenten met airco! Het is natuurlijk ook mogelijk om met je eigen kampeermiddel hier naar toe te gaan, er zijn mooie kampeerplaatsen.

Camping foto’s:

Glamping Accommodaties:

Meer informatie & boeken:

Suncamp

Allcamps

Luxcamp

Top 5 campings Kroatië


4) Camping Baia Blu La Tortuga ⭐️⭐️⭐️⭐️

Italië Sardinië – 1638 km vanaf Utrecht

Sardinië, misschien wel het eiland met de mooiste stranden van Europa! Camping Village Baia Blu La Tortuga ligt aan een prachtige baai met kristalhelder blauw water en een heerlijk strand. Er is een waterschool waar je kan leren duiken, surfen of zeilen. In de vakantieperiode worden er allerlei animatie activiteiten georganiseerd. Op de camping is plaats voor je eigen kampeermiddel, maar er zijn ook verschillende huuraccommodaties.

Camping foto’s:

Glamping Accommodaties:

Meer informatie & boeken:

Allcamps

Suncamp

Ga je liever met het vliegtuig naar Sardinië? Check dan de aanbiedingen van de Vakantiediscounter!

De VakantieDiscounter

Top 5 campings Europa


5) Camping Birkelt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Luxemburg Larochette – 335 km van Utrecht

Wanneer je niet te ver wil rijden en op zoek bent naar een gezellige camping waar veel te doen is voor de kinderen, dan is deze camping het overwegen waard. De camping ligt in het mooie Müllerthal, deze omgeving wordt ook wel klein Zwitserland genoemd vanwege de prachtige natuur. Op de camping is een geweldig zwembad in een koepel die open en dicht kan. Zo is het mogelijk om bij elk weertype te zwemmen. Op de camping hoeft niemand zich te vervelen, er is animatie voor groot en klein.

Camping foto’s:

Glamping Accommodaties:

Meer informatie & boeken:

Allcamps

Luxcamp

Suncamp

all inclusive Bergen brabant bungalow camping camping in Duitsland camping vakantie charme camping duitsland eiland Elba glamping glamping Duitsland glamping frankrijk glamping Italië huren in kroatië huurtent frankrijk italie kampeerartikelen kamperen kamperen in België kamperen in Italië kamperen in kroatie kleine camping kroatië Lastminute Luxemburg Meer mooiste camping in frankrijk nederland padel recept sardinië Spanje spraypark stacaravan frankrijk top 5 Turkije vakantie vakantie naar italië vliegreis vliegtuig vliegvakantie waterspeeltuin zomervakantie italie

Glamping Top 5

Berichtnavigatie