rondreis

Het is heerlijk ontspannend om je vakantie door te brengen op 1 camping, maar het kan ook erg leuk zijn om meerdere campings te bezoeken tijdens je vakantie. Zo’n rondreis kan je heel goed zelf samenstellen. Hieronder hebben we een voorbeeld rondreis voor je gemaakt om wat ideën op te doen:

Etappe 1:

Duitsland – Rheinland-Pfalz

Camping Warsberg – 375 km vanaf Utrecht

Na een mooie rit van zo’n 4,5 uur arriveert u op Camping Warsberg. Deze camping is prachtig gelegen tussen de wijnvelden en langs de rivier de Saar.

Op deze verzorgde camping is van alles te doen voor jong en oud, zo is er een overdekt zwembad en een zomerrodelbaan en een stoeltjeslift! Ook in de omgeving is genoeg te doen en te bekijken, Saarburg is een leuk oud stadje en ga vooral ook even de grens over naar Luxemburg.

Er zijn verschillende aanbieders waar u een stacaravan of een ingerichte tent kunt boeken. Vergelijk de prijzen en boek bij de voordeligste aanbieder.

Allcamps
Luxcamp
Vacanceselect

Een staanplaats voor uw eigen kampeermiddel reserveert u eenvoudig via Eurocampings:

Eurocampings

Etappe 2:

Frankrijk – Parijs en omgeving

Camping La Croix du Vieux Pont – 318 km vanaf Camping Warsberg

Een rit van een kleine 4 uur brengt u naar Camping La Croix du Vieux Pont in het mooie Frankrijk. Vergeet onderweg niet de stad Reims te bezoeken dat beroemd is vanwege haar kathedraal en de champagne die ervandaan komt. Deze geweldige familiecamping heeft meerdere verwarmde zwembaden en alle faciliteiten die bij een vijfsterren camping horen. Vanaf de camping worden excursies naar Disneyland Parijs en de romantische stad Parijs georganiseerd!

Een staanplaats, ingerichte tent of stacaravan boekt u eenvoudig bij de volgende aanbieders:

Allcamps
Luxcamp
Vacanceselect

Etappe 3:

België – Ardennen

Camping Parc La Clusure – 240 km vanaf Camping La Croix du Vieux Pont

Na een kleine 3 uur rijden arriveert u in op Camping Parc La Clusure. Deze groene viersterrencamping ligt aan de voet van de Ardennen. In deze mooie omgeving zult u zich prima vermaken. Je kan hier heerlijk tot rust komen, maar er zijn ook allerlei buitenactiviteiten. Naast zwemmen in een van de twee zwemparadijzen kunt u er bijvoorbeeld ook boogschieten of mountainbiken. In de omgeving is het stadje Rochefort zeker een bezoekje waard. De grotten van Han liggen op korte afstand van deze mooie camping.

Een staanplaats, ingerichte tent of stacaravan boekt u eenvoudig bij de volgende aanbieders:

Allcamps
Luxcamp

Vanaf hier gaat u weer lekker naar huis

all inclusive Bergen brabant bungalow camping camping in Duitsland camping vakantie charme camping duitsland eiland Elba glamping glamping Duitsland glamping frankrijk glamping Italië huren in kroatië huurtent frankrijk italie kampeerartikelen kamperen kamperen in België kamperen in Italië kamperen in kroatie kleine camping kroatië Lastminute Luxemburg Meer mooiste camping in frankrijk nederland padel recept sardinië Spanje spraypark stacaravan frankrijk top 5 Turkije vakantie vakantie naar italië vliegreis vliegtuig vliegvakantie waterspeeltuin zomervakantie italie

Rondreis Duitsland-Frankrijk-België

Berichtnavigatie


Een gedachte over “Rondreis Duitsland-Frankrijk-België

Reacties zijn gesloten.