Als je op zoek bent naar een leuke vakantiebestemming voor het hele gezin, dan is Frankrijk de perfecte plek. Met zijn prachtige landschappen, heerlijke klimaat en talloze activiteiten voor jong en oud, zul je je hier zeker niet vervelen. En gelukkig zijn er vele geweldige familie campings in Frankrijk waar je kunt verblijven. Hieronder hebben we 15 mooie familie campings in Frankrijk voor je verzameld, die zeker een bezoek waard zijn.

Tip: Vergelijk de prijzen van de verschillende aanbieders voor de beste prijs!

1. Camping Le Brasilia

Gelegen in Languedoc-Roussillon aan de prachtige Middellandse Zee, biedt Camping Le Brasilia een scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Van zwembaden en glijbanen tot restaurants en animatieprogramma’s, hier is voor ieder wat wils.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

2. Camping Le Sérignan Plage

Met directe toegang tot een ongerept zandstrand is Camping Le Sérignan Plage in Languedoc-Roussillon de ideale plek voor een ontspannende vakantie met het gezin. Er is ook een groot waterpark, sportfaciliteiten en een kinderclub om de kleintjes te vermaken.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

3. Camping La Baume-La Palmeraie

Camping La Baume-La Palmeraie aan de Côte d’Azur is een grote, populaire familiecamping met een heerlijk subtropisch zwemparadijs met maar liefst 5 zwembaden. Er is een uitgebreid entertainmentprogramma, zodat jong en oud zich prima kunnen vermaken op de camping. Saint-Tropez en Cannes zijn zeker een bezoekje waar!

Allcamps
Vacanceselect
Suncamp

4. Camping Le Ranolien

Camping Village le Ranolien in Bretagne heeft een tropische zwemparadijs dat bestaat uit 6 verwarmde binnen en buitenzwembaden met diverse glijbanen. De camping ligt direct aan zee en er is veel animatie voor jong en oud.

Allcamps
Suncamp
Eurocampings

Deze gezellige 4 sterren camping in de Provence heeft een geweldige ligging vlakbij de grootste canyon van Europa, de Gorges du Verdon! Op de camping is een spectaculair waterpark met hoge glijbanen voor echte waaghalzen. Het animatieteam verzorgt avondshows, karaoke en sporttoernooien. Er is een Mini Club (4-8 jaar), Kids Club (9-12 jaar) en Teen Club (13-17 jaar).

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Camping Les Mediterranées in Languedoc-Roussillon is een rustige camping gelegen direct aan het strand vlakbij het gezellige plaatsje Marseillan-Plage. Het strand is langzaam aflopend wat het ideaal maakt met jongere kinderen. Er zijn diverse sportvelden aanwezig en voor de kleintjes is er een leuke speeltuin.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Gelegen in de Jura aan de oevers van het prachtige meer Clairvaux-les-Lacs, biedt deze camping een scala aan activiteiten voor het hele gezin. Het waterpark van de camping bestaat uit zowel een verwarmd binnenbad als een onverwarmd buitenbad. Een babybadje, een peuterbad en diverse glijbanen. In het hoogseizoen is er voor de kleintjes een minidisco. Voor de tieners is er een ‘ondergrondse’ ruimte met een discotheek.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Met zijn fantastische waterpark en animatieprogramma’s, is Camping Le Ranc Davaine in de Ardèche een geweldige keuze voor gezinnen met kinderen. Het ligt ook op korte afstand van de prachtige Gorges de l’Ardèche, waar je kunt kanoën en wandelen. Het waterpark is vernieuwd met zes sensationele nieuwe waterglijbanen met een maximale hoogte van 10m! Naast het waterpark is nu ook een enorm overdekt golfslagbad!

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Gelegen direct aan de prachtige kust van Languedoc-Roussillon, biedt Camping Les Sablons een scala aan faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Van zwembaden en grote glijbanen tot restaurants en avondentertainment, hier is altijd iets te doen!

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Met zijn fantastische watercomplex, talloze sportfaciliteiten en animatieprogramma’s, is Camping Domaine de la Dragonnière in Languedoc-Roussillon een geweldige keuze voor gezinnen. Uitstapjes naar Béziers, Sète en Agde zijn vanaf de camping prima te doen en ook de prachtige stad Montpellier is bereikbaar voor een dagtrip. Als service is er een shuttle naar zee in hoogseizoen. La Dragonnière is een complete en levendige camping waar het hele gezin zich zal vermaken.

Allcamps
Suncamp
Luxcamp

L’Anse du Brick ligt in het prachtige Normandië en heeft diverse plaatsen met geweldig uitzicht op zee. Ook het restaurant heeft prachtig uitzicht over zee. Er is een openluchtzwembad en een zwembad met schuifdak. Voor de kinderen is er genoeg te doen, zo zijn er onder andere sportvelden, springkussens en natuurlijk ook een kidsclub.

Allcamps
Suncamp
Luxcamp

Camping La Nublière bevindt zich direct aan het meer op het uiterste zuidpuntje van het meer van Annecy en ligt vlakbij de natuurparken van Bauges en Bout-du-Lac. Er is een waterspeelpark voor kinderen en een klein overdekt zwembad met wellnessgedeelte. Net naast de camping kun je terecht voor een lekkere maaltijd in het restaurant.

Allcamps
Suncamp
Eurocampings

Met zijn fantastische strandlocatie en uitgebreide faciliteiten, biedt Camping Les Mediterranées Nouvelle Floride in Languedoc-Roussillon een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin. Van watersporten tot avondentertainment, hier zal niemand zich vervelen. In de omgeving zijn er genoeg leuke dorpjes en steden te ondekken, zoals Sète, Beziers of Montpellier.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Gelegen tussen de wijngaarden van de prachtige regio Gard, biedt Camping Domaine de Massereau een rustige en vredige omgeving waar gezinnen kunnen ontspannen en genieten. Met een zwembad, visvijver en ponyrijden is er genoeg te doen.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Op 900 meter van het meer van Annecy in de Franse Alpen ligt Camping L’Ideal. Er is een zwembadcomplex met glijbanen, een speeltuin, een manege, een multisportveld en midgetgolf. In de omgeving is er genoeg te zien en te doen voor het hele gezin. Er zijn verschillende wandel- en fietstochten vanaf de camping mogelijk.

Allcamps
Vacanceselect
Luxcamp

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie vol avontuur of een ontspannende vakantie waar je kunt genieten van de prachtige omgeving, deze 15 familie campings in Frankrijk hebben het allemaal. Dus pak je koffers in, verzamel je gezin en maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie vol plezier en ontspanning.

Meer Frankrijk? Klik hier!


15 heerlijke familie campings in Frankrijk

Berichtnavigatie