fondue

Op zoek naar eenvoudige maar smakelijke gerechten voor op de camping? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel delen we een paar van onze favoriete recepten die gemakkelijk te bereiden zijn op een camping gasfornuis of barbecue en die zeker weten indruk zullen maken op je campingburen.

Hamburger

Laten we beginnen met een klassieker – de camping-BBQ-hamburger. Deze sappige burgers zijn snel en eenvoudig te bereiden en kunnen worden aangekleed met je favoriete toppings, zoals kaas, ui, tomaat en sla. Begin met het mengen van gehakt met wat zout, peper, knoflook en een ei. Vorm het mengsel in burgers en grill ze op de barbecue tot ze gaar zijn. Serveer op een broodje met je favoriete toppings en geniet van een heerlijke maaltijd onder de sterren.

Pasta met tomatensaus en geroosterde groenten

Een ander gemakkelijk campinggerecht is pasta met tomatensaus en geroosterde groenten. Snijd wat groenten zoals paprika, courgette en ui in stukken en rooster ze in een pan op de barbecue. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking en breng de tomatensaus in een aparte pan aan de kook. Voeg de geroosterde groenten toe aan de saus en serveer de pasta warm met de groenten er bovenop.

Zomerse salade

Als je op zoek bent naar een lichtere optie, probeer dan eens een heerlijke zomerse salade. Snijd wat sla, tomaten en komkommer in stukjes en voeg wat feta en olijven toe voor extra smaak. Besprenkel de salade met een beetje olijfolie en balsamicoazijn en serveer als bijgerecht bij je hoofdgerecht. Simpel maar heerlijk!

Koffie en thee

Ten slotte is er niets lekkerder dan een warm kopje thee of koffie in de ochtend op de camping. Neem een percolator mee en maak je favoriete koffie of thee terwijl je geniet van de frisse ochtendlucht en de rustige omgeving.

Dit zijn onze favoriete recepten die gemakkelijk te bereiden zijn op een camping. Of je nu op zoek bent naar een snelle BBQ, een lichte salade of een goed kopje koffie, deze gerechten zijn gemakkelijk te bereiden. Wij wensen je een fijne vakantie!

Bestel eenvoudig online je kampeeraccessoires bij:

Decathlon

Kampeerwereld Hendriks

Obelink

Vrijbuiter



Smakelijke gerechten voor op de camping

Berichtnavigatie